Pon-Pt: 08:00 - 17:00

Godziny otwarcia

Tel: +48 514 056 565

Tel: +48 511 103 481

Opinie naszych klientów

Firma godna polecenia, panowie sprawnie założyli pompę ciepła, grzeje i to na samych grzejnikach. Polecam pana Daniela, który zajął się całą dokumentacją włącznie dofinansowaniem z czystego powietrza. Wszystko świetnie wypełnił wobec czego czyste powietrze nie miało się do czego doczepić😀 Po wysłaniu wniosku o płatność pieniążki wpłynęły na konto do 1,5 miesiąca. Bardzo dużo pracy włożył też pan Mariusz – nadzorował pracę hydraulików oraz uruchomił pompę ciepła, dał dużo wskazówek i informacji jak należy obsługiwać PC. Bardzo polecam Marcina, który zajął się całą hydrauliczną instalacją, wszystko robił z należytą dokładnością. Jestem bardzo zadowolona i polecam innym firmę danmar.podhale.pl

Joanna Pilch
29/01/2024

Polecam firmę Danmar ze względu na profesjonalizm, fachowe doradztwo i rzetelność pana Daniela i pana Mariusza. Panowie kompleksowo wszystkim się zajęli na każdym etapie wykonania usługi. Montaż pompy ciepła przebiegł sprawnie, zgodnie z ustalonym terminem, a ekipa montująca pozostawiła po sobie porządek.

Alina Lach
23/01/2024

Pan Mariusz i Pan Daniel, pełny profesjonalizm i doradztwo na każdym etapie przedsięwzięcia. Mimo pewnych zmian z naszej strony wynikłych w trakcie prowadzenia prac zawsze służyli fachowa porada i doborem najlepszego rozwiązania. Zawsze dostępni i nastawieni pozytywnie do klienta. Praca wykonana starannie i rzetelnie. Mogę polecić firmę „DanMar”z czystym sumieniem.

Maciej Bednarczyk
01/09/2023

Gorąco polecam. Firma rzetelna i fachowa. Praca wykonana w ustalonym terminie. Bardzo dobry kontakt i współpraca z panem Danielem i Mariuszem.

Paweł Jarząbek
31/08/2023

To druga opinia którą wystawiamy firmie DANMAR. Pierwsza pochodziła z montażu. Obecna jest opinia po awarii. Państwo którzy to czytacie możecie być pewni że nie zostaniecie zostawieni sami sobie z problemami. U nas doszło do awarii jednego z elementów systemu grzewczego. Po rozmowie telefonicznej uzyskałem dokładne informacje jak sam w prosty sposób mogę zabezpieczyć zaistniałą sytuacje bez utraty dostępu do ogrzewania czy też ciepłej wody. Następnie usterka została fachowo usunięta dosłownie „na następny dzień” awaria miała miejsce w sobotę popołudniu. W poniedziałek uszkodzony element został wymieniony.
Dziękuje

Maciej Caban
28/06/2023

Gorąco polecam. Firma rzetelna fachowa Praca wykonana w ustalonym terminie co jest naprawdę rzadkie w tych czasach. Kompleksowa przebudowa kotłowni jak i modernizacja instalacji c.o. i c.w.u. Ludzie z dużą wiedzą oraz z chęciami. Szczerze polecam firmę DANMAR.

Rafał Pawłowski
16/05/2023

Firma DanMAr oferuje różne modele pomp ciepła o różnej mocy i wydajności, w zależności od potrzeb klienta . Warto wspomnieć o profesjonaliźmie i zaangażowaniu pracowników .
Firma godna polecenia – jestem zadowolony jakością usług tej Firmy

Przemysław Paluch
12/04/2023

Szczerze polecam. Zakupiliśmy pompę ciepła. Na każdym etapie bezproblemowy kontakt i profesjonalne podejście. Wszystko działa jak należy.

Ryszard Muzyk
06/04/2023

Współpraca z firmą Danmar od samego początku do finału inwestycji układała się wzorowo czy to zdalnie przez łącza czy już na miejscu.
Wykonawstwo pełen profesjonalizm ekipa montująca zrobiła to na 5 gwiazdek zostawiając porządek po zakończonych pracach .
Napewno tam wrócimy.

Łukasz Zieliński
23/01/2023

Firmę Danmar mogę szczerze polecić, profezjonalizm od pierwszego kontaktu aż do realizacji zamówienia i montażu pompy ciepła.

Stanisława Kubicz
23/01/2023

Współpraca z Firmą Danmar na każdym etapie była bezproblemowa, począwszy od wizyty u mnie, szybkiego przygotowania wyceny jak i samego wykonania instalacji. Bardzo duże zaangażowanie p. Daniela na etapie zaproponowania najlepszej koncepcji ogrzewania jak i wzorowy nadzór techniczny p. Mariusza na etapie wykonawstwa. Po skończonych pracach ekipa monterska uporządkowała swoje obszary działania. Z czystym sumieniem mogę polecić!

Michał Litwiński
12/01/2023

Firma DANMAR jest definitywnie firma a której będziesz bardzo zadowolony od czasu kiedy skontaktujesz się z ich biurem w swojej sprawie do czasu kiedy polecony im rodzaj instalacji/ projektu jest skończony . Możesz się spodziewać całkowitej pomocy na każdym etapie zleconego im projektu poczynając od Pana Daniela kończąc na Panu Mariuszowi , całkowity profesionalizm .

Wacław Guzy
03/12/2022

Współpracę z firmą DANMAR mogę ocenić wzorowo. Biorąc pod uwagę podejście i zaangażowanie pracowników oraz terminowość i profesionalizm wykonania prac. Firma godna polecenia.

Maciej L
07/11/2022

Kotłownia olejowa wykonana w ustalonym terminie, wszystkie moje sugestie zostały uwzględnione ,możliwość płatności w ustalonych ratach pozwoliła mi nie brać kredytu. Przeprowadzono szkolenie z obsługi kotłowni.SUPER,SUPER SUPER!!!!
Praca wykonana szybko , chyba w białych rękawiczkach. Polecam wykonawców!!!

Jan Chryczyk
06/10/2022

Polecam firmę DANMAR!
Solidnie,profesjonalnie wykonane prace pomimo naszej nieobecności przy większości prac.

Maria B
06/10/2022

Firma godna polecenia. Terminowość, uczciwość, solidność, fachowość. Kotłownia gazowa wykonana od podstaw. Cała hydraulika w domu. Wszystko działa sprawnie od lat bez najmniejszych problemów☺️👍

Robert D
06/10/2022

Z firma DANMAR bez problemu przeszedłem przez montaż pompy ciepła i spięcie systemu z dotychczasowym kotłem olejowym (jako rezerwowe źródło ciepła).
Polecana przez DANMAR pompa sprawuje się bez zarzutu, mogę zdanie zarządzać temperaturą w domu, a koszty grzania spadły kilkukrotnie.
Ogromny plus za kontakt, dyspozycyjność i obsługę klienta. Polecam!

Kamil
06/10/2022

Fachowe podejście do klienta, szybko i sprawnie. Pompę i rekuperację użytkujemy krótko ale z przebiegu zakupy i realizacji zamówienia jesteśmy zadowoleni.

Tomasz Hołubowicz
18/12/2021

Profesjonalne podejście do klienta, kultura osobista, pomoc i zaangażowanie. Naprawdę firma warta polecenia !!! Panie Danielu i Mariuszu oby tak dalej.
Pozdrowienia.
05/12/2021.

Rafal,Ania ,Filip
06/12/2021

Polecam firmę DANMAR ! Fachowe doradztwo jak i wykonanie . Świetny kontakt kotłownia pracuje wzorowo !!

Łukasz Woźny
03/12/2021

Dziękuję. Solidnie wykonana praca. Polecam.

Grażyna Maciasz
17/11/2021

Polecam, załatwiają Panowie wszystko od początku do końca i wszystko w terminie. Polecam na 100% Pozdrowienia

Michał Garbacz
08/11/2021

Polecam firmę Danmar profesjonalnie i solidnie wszystko super wykonane

Józef Myśliwiec
04/10/2021

Polecamy powierzyć wykonanie instalacji cieplnej firmie DANMAR. My zaufaliśmy im w kompleksowym przygotowaniu i przeprowadzeniu prac likwidacji pieca węglowego i modernizacji kotłowni oraz założenie pieca gazowego. Wszystkie prace trwały kilka dni i przebiegały bardzo sprawnie. Mogliśmy liczyć na profesjonalne doradztwo oraz pełną ofertę. Polecamy!

Łukasz Iżyk
09/03/2021

Polecam każdemu tą firmę! Panowie z Danmaru skontaktowali się z nami przez Oferteo i od początku do końca spełnili nasze oczekiwania. Przede wszystkim zaoferowali profesjonalne doradztwo – dla nas, którzy byli zupełnymi laikami w zakresie źródeł ogrzewania domu (a dom nie był łatwy bowiem położony jest u stóp Babiej Góry w klimacie zmiennym, kapryśnym i niesprzyjającym). Sporządzili projekt, doradzili jak najkorzystniej dokonać instalacji i co również ważne – odpowiadali na każde nasze pytanie. Montaż przebiegł zgodnie z terminem, bez żadnych opóźnień – wzorowo. Najważniejsze, urządzenie sprawuje się perfekcyjnie, co ważne Panowie przeprowadzili nas również przez jego obsługę zdalną tj. przez aplikacje od A do Z.
Na koniec chciałam Panom podziękować za zaangażowanie – na każdym etapie Panowie byli w pełni gotowości świadczyć czy to profesjonalną poradą czy działaniami na miejscu. Bardzo Panom raz jeszcze dziękujemy i polecamy wszystkim klientom!

Gabriela Caban
09/03/2021

Współpraca z firmą Danmar od momentu ofertowania do zakończenia wykonania usługi godna polecenia. Oferta dopasowana do klienta, zlecenie wykonane bardzo profesjonalnie, z należytą starannością i bez jakichkolwiek opóźnień.Czysto. Wykonawca podczas realizacji umowy brał pod uwagę wszystkie zgłaszane przez nas uwagi i na każdym etapie prac służył fachową pomocą. Firma zdecydowanie godna polecenia, gotowa sprostać każdemu zadaniu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej usługi i bardzo polecamy. Dziękujemy.

Karolina Zarzeka
05/03/2021

Firma Danmar zbudowana jest z solidnych i rzetelnych osób. Panowie posiadają dużą wiedzę na temat systemów grzewczych. Doradzą i jeszcze wytłumaczą w sposób „łopatologiczny” co jest bardzo ważne:)
Szybko i dokładnie wykonana praca.
POLECAM !!!

Czesława Blańda
23/02/2021

Konkretna i doświadczona firma. Oprócz profesjonalnego wykonania, można było liczyć na fachowe doradztwo.
Polecam

Kinga Sieczka
25/11/2020

Wykonanie zgodnie z umową w terminie. Polecam

Tadeusz Kuźniar
16/11/2020

Firma Danmar stanowi przykład właściwej współpracy z klientem. Zlecenie zostało wykonane bardzo profesjonalnie, z należytą starannością i bez jakichkolwiek opóźnień. Wykonawca podczas realizacji umowy brał pod uwagę wszystkie zgłaszane przez nas uwagi i na każdym etapie prac służył fachową pomocą. Firma zdecydowanie godna polecenia, gotowa sprostać każdemu zadaniu. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi i gorąco polecam stację uzdatniania wody. Dziękujemy.

Halina Pachura
12/11/2020

Dom trzy kondygnacje, wymiana starej instalacji CO na nową z pompą ciepła do cwu. Praca wykonana przed terminem, czysto wykonana robota, posprzątali wszystko po sobie. Jako marudny klient nie mam się do czego przyczepić. Firma solidna, trzymająca się terminów. Może nie są tani, ale jak chce się mieć zrobione jak należy i bez ciągłych poprawek to trzeba zapłacić. Reasumując Danmar na chwilę obecną jest jedną z najlepszych, jak nie najlepszą firmą na Podhalu. 

Dariusz Żmurkiewicz
29/08/2019

Bardzo dziękujemy za fachowe wykonanie oczyszczalni ścieków . Prace przeprowadzone profesjonalnie szybko i terminowo. Fachowcy z prawdziwego zdarzenia i na dodatek bardzo sympatyczni.Dziękujemy

Joanna Rudzińska
11/08/2019
"DANMAR" TECHNIKI GRZEWCZE SPÓŁKA Z O.O

Dodaj swoją opinię

Spinner wysyłania formularza mocnych referencji

Wymagany

pola oceny